Afspraak maken: 0492 – 53 28 00

Toewijding aan Jouw Zwangerschap en Bevalling

Welkom bij verloskundige Helmond, jouw partner in gezond ouderschap in Helmond. Wij zijn een toegewijde verloskundigenpraktijk die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van aanstaande moeders en hun baby’s. Of je nu net ontdekt hebt dat je zwanger bent of al bezig bent met de voorbereidingen op de bevalling, onze ervaren verloskundigen zijn er om je te begeleiden en ondersteunen gedurende deze bijzondere reis.

24/7

Je kunt ons 24 uur per dag bereiken, 7 dagen per week

Dagelijks spreekuur

Wij hebben dagelijks spreekuur, inclusief avondspreekuur!

Enthousiast team

Drie enthousiaste verloskundigen, met opgeteld bijna meer dan 65 jaar werkervaring!

Echo's & Bloedafname

Deze doen wij zelf… dus je hoeft hiervoor niet extra naar het ziekenhuis!

Verloskundigenpraktijk in Helmond: Zorg op Maat

Onze verloskundigenpraktijk in Helmond biedt persoonlijke zorg op maat, omdat we begrijpen dat elke zwangerschap uniek is. Van prenatale controles tot de bevalling en postnatale zorg, we staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je gerust te stellen. Ons doel is om jou en je baby de best mogelijke zorg te bieden.

Bij verloskundige Helmond begrijpen we het belang van persoonlijke kraamzorg. Daarom bieden we kraamzorg op maat in Helmond, zodat jij en je baby alle aandacht en zorg krijgen die jullie verdienen. Onze verloskundigen staan aan jouw zijde om je te ondersteunen bij de verzorging van je baby, het geven van borstvoeding en om ervoor te zorgen dat je een gezonde start hebt in de kraamtijd.

Verloskundige Helmond: Jouw Partner in Gezond Ouderschap

Het vinden van de juiste verloskundige in Helmond is een belangrijke stap op weg naar gezond ouderschap. Bij De Verloskundigen helpen wij u graag verder. Wij bieden uitgebreide verloskundige zorg en professionele begeleiding gedurende je hele zwangerschap en bevalling. Met onze lokale expertise en betrokkenheid ben je in goede handen.

Bij verloskundige Helmond streven we ernaar om jouw vertrouwde partner te zijn tijdens deze onvergetelijke reis. Of je nu op zoek bent naar een verloskundigenpraktijk, kraamzorg 1 op 1 of gewoon professionele ondersteuning, wij staan voor je klaar. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij een gezonde en gelukkige zwangerschap en bevalling.