0492 - 53 28 00

Privacy- en Cookiebeleid

Cookie beleid

Wat zijn Cookies

Zoals gebruikelijk is met bijna alle professionele websites maakt deze website gebruik van cookies, dat zijn kleine bestanden die worden gedownload naar uw computer, om uw ervaring van de website te verbeteren. Deze pagina beschrijft welke informatie zij verzamelen, hoe we ze gebruiken en waarom we soms deze cookies moeten bewaren. We zullen ook vertellen hoe u de opslag van deze cookies kunt voorkomen, hoewel dit bepaalde functionaliteit in elementen van deze site stuk kan maken of verminderen.

Voor meer algemene informatie over cookies zie het Wikipedia-artikel over HTTP Cookies …

Hoe wij cookies gebruiken

We gebruiken cookies om verschillende – hieronder verder beschreven – redenen. Helaas is het in de meeste gevallen geen industrie standaard voor het uitschakelen van cookies zonder dat het volledig de functionaliteit en mogelijkheden toegevoegd aan deze site uitschakelen. Het is raadzaam dat u alle cookies ingeschakeld laat als je niet zeker weet of je ze nodig hebt of niet voor het geval dat ze worden gebruikt om een dienst die u gebruikt te bieden.

Cookies uitschakelen

U kunt het gebruik van cookies voorkomen door het aanpassen van de instellingen van uw browser (zie de Hulpfunctie van uw browser hoe dit te doen). Wees ervan bewust dat het uitschakelen van cookies de functionaliteit van deze en vele andere websites die u bezoekt zal beïnvloeden. Het uitschakelen van cookies zal meestal resulteren in ook uitschakelen van bepaalde functionaliteit en mogelijkheden van de deze site. Daarom is het aanbevolen dat u geen cookies uitschakelt.

De cookies die wij instellen

Deze site biedt nieuwsbrief of e-mail abonnementsdiensten en cookies kunnen worden gebruikt om te onthouden of u al geregistreerd bent en of u bepaalde meldingen die alleen geldig zijn voor ingeschreven/uitgeschreven gebruikers zou kunnen zien .

Van tijd tot tijd bieden wij de gebruiker enquêtes en vragenlijsten aan om u te voorzien van interessante inzichten, handige tools, of om onze gebruikers beter te begrijpen. Deze onderzoeken kunnen cookies gebruiken om ons te herinneren of u al al heeft deelgenomen aan een enquête of om u te voorzien van accurate resultaten nadat u van pagina veranderd.

Wanneer u de gegevens in te dienen via een formulier , zoals die gevonden op contact pagina’s of opmerking formulieren cookies kan worden ingesteld op uw gebruikersgegevens voor toekomstige correspondentie onthouden.

Om u te voorzien van een geweldige ervaring op deze site bieden wij de functionaliteit om uw voorkeuren vooraf in te stellen hoe deze site draait wanneer u het gebruikt . Om uw voorkeuren te onthouden moeten we cookies instellen, zodat deze informatie kan worden opgeroepen wanneer u een pagina oproept wordt deze weergave beïnvloed door uw voorkeuren.

Cookies van derden

In sommige speciale gevallen gebruiken we ook cookies die door vertrouwde derde partijen worden gebruikt. Het volgende hoofdstuk beschrijft welke cookies van derden u kunt tegenkomen op deze site.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics dat is een van de meest wijdverspreide en vertrouwde analytics oplossing op het web die ons helpen te begrijpen hoe u de site gebruikt en de manieren waarop wij uw ervaring kunnen verbeteren. Deze cookies kunnen dingen onthouden zoals hoeveel tijd u besteedt op de site en de pagina’s die u bezoekt, zodat we kunnen doorgaan met het maken van boeiende inhoud voor u.

Voor meer informatie over Google Analytics cookies , zie de officiële Google Analytics-pagina.

Analytics van derden worden gebruikt voor het volgen en meten van het gebruik van deze site, zodat we boeiende inhoud kunnen blijven produceren. Deze cookies kunnen dingen onthouden zoals hoe lang u besteedt op de site of pagina’s die u bezoekt hetgeen ons helpt om te begrijpen hoe we de site voor u kunnen verbeteren.

Van tijd tot tijd testen we nieuwe eigenschappen en maken subtiele veranderingen in de manier waarop de site wordt aangeboden. Als we nog steeds nieuwe features aan het testen zijn, kan van deze cookies gebruik gemaakt worden om ervoor te zorgen dat u een consistente ervaring heeft, terwijl wij op de site tegelijkertijd begrijpen welke optimalisaties onze gebruikers het meest waarderen .

Als we producten of diensten verkopen is het belangrijk voor ons, om de statistieken over hoeveel van de bezoekers van onze site een  daadwerkelijke aankoop te begrijpen, en als dit zo is de aard van de gegevens die deze cookies zullen volgen. Dit is belangrijk voor u als het betekent dat we nauwkeurig kunnen maken zakelijke voorspellingen die ons in staat stellen onze reclame en productkosten te controleren om de best mogelijke prijs te garanderen.

We maken ook gebruik van social media knoppen en/of plugins op deze site die u in staat om verbinding te maken met je sociale netwerk op verschillende manieren. Om deze op de volgende social media sites zoals werken ; Facbook , Twitter , Pinterest , zullen cookies via onze site, die kan worden gebruikt om je profiel te verbeteren op hun site of bijdragen aan de gegevens die zij houden voor verschillende doeleinden beschreven in hun respectieve privacybeleid te stellen.

Meer informatie

Hopelijk heeft dat dingen voor u verduidelijkt, en zoals eerder vermeld, als je niet zeker weet of je het nodig hebt of niet is het meestal veiliger om cookies toe te laten voor het geval dat het communiceert met een van de functies die u gebruikt op onze site. Maar als je nog steeds op zoek naar meer informatie dan kunt u contact met ons opnemen via één van onze voorkeur contact methoden .

Email: info@verloskundigenhelmond.nl

Uw privacy en uw persoonsgegevens

Wij informeren u graag over de verwerking van uw persoonsgevens

Uw persoonsgegevens en medische gegevens slaan wij digitaal op. Dit doen wij om goede zorg aan u te kunnen verlenen. Het verwerken van uw gegevens doen wij volgens ons privacy- en dataveiligheidsbeleid. U gaat met die opslag (verwerking) akkoord door uw zorg door onze praktijk te laten uitvoeren.

Zo gaan wij met uw persoonsgegevens om:

  • Uw persoongegevens slaan wij op en gebruiken we zodat wij goede zorg aan u kunnen verlenen.
  • Uw gegevens geven wij alleen door aan derden als dat nodig is voor het leveren van goede zorg. Indien hiervoor op basis van de wet specifieke toestemming is vereist, vragen we die vooraf aan u.
  • Uw gegevens verwerken wij op basis van de behandelovereenkomst zoals beschreven in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO).
  • U kunt onderdelen van uw persoonsgegevens bekijken. Stuurt u ons dan een schriftelijk verzoek.
  • Als u vindt dat de gegevens die wij van u hebben opgeslagen niet correct zijn, mag u ons schriftelijk vragen om uw gegevens aan te passen.
  • U kunt ons vragen om uw persoonsgegevens te wissen. Als wij dit doen kunnen wij (mogelijk) niet langer verantwoorde zorg aan u verlenen. De WGBO vereist een bewaartermijn van 15 jaar. Daarom slaan we uw gegevens in dat geval op in een inactief archief, onzichtbaar en onbruikbaar voor de normale gebruiker.
  • U kunt uw toestemming tot onze verwerking van uw persoonsgegevens intrekken. Wij kunnen dan (mogelijk) geen verantwoorde zorg garanderen. Wij slaan uw gegevens in dat geval op in een inactief archief. (zie boven)
  • U kunt bij ons bezwaar maken als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken.
  • U krijgt bericht van ons als er iets mis is gegaan met uw persoongegevens.
  • Uw gegevens verwerken wij niet langer dan nodig is voor het leveren van goede zorg. Wij houden ons aan de bewaartermijnen van de WGBO.
  • Het bovenstaande geldt ook voor persoonsgegevens die wij via derden ontvangen.

Pin It on Pinterest

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met onze Privacy- en Cookiebeleid. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten