Afspraak maken: 0492 – 53 28 00

Ervaringen

Hoe hebben onze zwangere dames onze zorg ervaren? Hieronder lees je hun persoonlijke verhaal.

Daniëlle van den Broek - Pirlo

4.8/5

Na 2 mooie zwangerschappen en bevallingen en 1 heel verdrietig verlies kan ik iedereen deze fijne groep vrouwen aanbevelen!

Want vanaf de intake tot de kraamweek en elk gesprek met de assistente er tussenin voel je je hier een welkom mens en geen nummer. Heb je het gevoel dat er naar je word geluisterd en met je mee word gedacht en staan jij en de baby altijd op nummer 1.

Evelien van Ansem

4.8/5

Mijn eerste zwangerschap volledig en de tweede grotendeels door de dames van de groepspraktijk begeleid. Bij mijn tweede zwangerschap heeft alles tegen gezeten wat maar tegen kan zitten.. ik heb dus ook heel vaak aan de telefoon gehangen met de praktijk en altijd werd er aandachtig naar mij geluisterd, was er altijd begrip voor mijn verdriet en deden de dames alles voor mij om me te helpen en een beter gevoel te geven.

Vooral Linda heb ik in deze zwangerschap veel gezien en aan haar heb ik ontzettend veel steun gehad. Ook toen ik “overgenomen” werd door het ziekenhuis. Hiervoor ben ik jullie allemaal eeuwig dankbaar. Een derde kindje komt er bij ons niet maar ik zou jullie praktijk bij iedereen in mijn omgeving aanraden. Ik zal jullie hulp en lieve woorden nooit vergeten. 

Bedankt toppers!

Daniella van Traa

5/5

Wat ik belangrijk vind in het leveren van zorg, is het luisteren, meedenken en aansluiten. Tijdens mijn zwangerschap heb ik bovenstaande allemaal mogen ervaren binnen het team van de groepspraktijk.

Ik voelde me gezien en gehoord, iets wat ik belangrijk vond en ook daadwerkelijk nodig had. Dankzij hen heb ik mijzelf veilig gevoeld op weg naar het moeder/ouderschap.

Dankzij mijn ervaringen verwijs ik ook mijn omgeving naar de dames van de praktijk. Hopelijk mogen zij mij in de toekomst weer zo fijn begeleiden.

Ashley Driessen- van de Kimmenade

4.8/5

Wat een top dames werken er bij verloskundige groepspraktijk Helmond. Bij beide zwangerschappen zijn we er super goed geholpen. Vanaf het eerste moment dat we er binnen kwamen voelde alles meteen goed en vertrouwd. We zijn super goed begeleid vanaf het begin van de zwangerschappen tot aan de bevalling en zelfs daarna nog.

Tijdens de kraamweek komen ze gezellig op visite en hebben we een praatje gemaakt over de bevalling en ook bij de nacontrole voelde het weer fijn om binnen te lopen. Je kan er altijd terecht bij vragen. Ook als je je even zorgen maakte, zorgden zei ervoor dat je je weer goed voelde. Ze staan dag en nacht voor je klaar. Ze hebben altijd een luisterend oor. Iedereen is stuk voor stuk een topper.

Ik ben zo blij dat de dames van groepspraktijk Helmond ons bij allebei de zwangerschappen hebben geholpen tijdens de bezoekjes en echo’s.

Bij de eerste zwangerschap van ons zoontje waren Lenneke en Simone bij de bevalling en hebben we echt een hele fijne bevalling gehad. Bij de tweede zwangerschap zijn we de laatste week overdragen aan het ziekenhuis ivm de inleiding. Daar was dus niemand bij, maar tot de laatste week zijn we er weer heel fijn geholpen en hebben we contact blijven houden. En ook bij de geboorte van ons dochtertje zijn ze gezellig op visite geweest.

Ik kijk terug op 2 hele fijne zwangerschappen en bevallingen, mede dankzij jullie! Ik wil jullie heel erg bedanken voor de fijne tijd. We genieten nu inmiddels al een hele tijd van onze 2 prachtige kids van inmiddels 3,5 jaar en bijna 9 maandjes oud.

Dankjewel dames. Jullie zijn toppers! Ik zou jullie mooie praktijk daarom ook zeker aanraden aan alle aanstaande mama’s en uiteraard de aanstaande papa’s!

Chantal Vriens-Aben

4.6/5

Als je op zoek bent naar verloskundigen en assistenten die alles voor je over hebben, dan hoef je niet verder te zoeken. In 2021 was ik zwanger van ons eerste kindje.

De blijdschap van het zwanger zijn was van korte duur omdat ik helaas last kreeg van extreme zwangerschapsmisselijkheid (hyperemesis gravidarum).

Vanaf het moment dat ik voor de eerste keer in de praktijk kwam voelde ik me serieus genomen. Ik heb me altijd ‘gezien’ gevoeld, iedereen had alle tijd voor me, er werd overal over meegedacht, ze belden me om te vragen hoe het ging, niks was teveel!

Waar de buitenwereld HG nog weleens wil afdoen als aanstellen, heb ik dat hier nooit zo ervaren. In januari ben ik via een keizersnede bevallen van onze dochter Amber.

Jammer genoeg dus geen ervaring met bevallen met jullie, maar ik twijfel er niet aan dat ook dat goed geweest zou zijn.

Nancy van de Rijt

5/5

Wat een top team!

3 mooie wondertjes op de wereld mogen zetten met steun en behulp van jullie! 3x een andere zwangerschap en bevalling, de derde keer was voor mij een bijzonder verhaal waarbij een luisterend oor naar mijn wensen en verlangens bovenaan stond.

Overal werd naar geluisterd en in meegedacht. Met een lach en een traan. Mede door jullie hulp en vertrouwen hebben wij onze wens waar kunnen maken.

Dankjewel voor alles!