Afspraak maken: 0492 – 53 28 00

Coaching en begeleiding

Moeder worden is een prachtige, maar ook ingrijpende verandering in je leven. Vaak hoor je alleen de positieve verhalen. En op social media delen we vooral veel perfecte foto’s. Maar niet elke moeder zit op een roze wolk…

Wat je niet ziet is dat veel vrouwen het moederschap als uitdagend en zwaar ervaren. Wendy ziet vrouwen die onzeker zijn, zich somber voelen of angsten hebben rondom zwangerschap en het moederschap. Vrouwen die een moeilijke zwangerschap of traumatische bevalling hebben gehad. Die een kindje verloren hebben. Maar ook vrouwen die ongewenst kinderloos zijn en het verdriet daarover maar moeilijk kunnen verwerken.

Het is lastig om te vertellen dat je niet lekker in je vel zit of dat je de balans kwijt bent. Weet dat je hierin niet de enige bent. Kun jij in deze periode wel wat mentale ondersteuning gebruiken? Wendy is er voor je. 

Wie is Wendy?

Wendy Tegelaers is gecertificeerd coach en EMDR-therapeut.  Ze heeft 10 jaar als verloskundige gewerkt is gespecialiseerd in de mentale zorg voor vrouwen. 

Haar praktijk heet niet voor niets “Beyond”. Tijdens de coaching kijkt ze verder.

Je bent welkom...

  •  Als je uit balans bent geraakt
  • Als je voelt dat je vastloopt in de verwerking van je (eerdere) zwangerschap, bevalling of kraamtijd
  • Als je iets hebt meegemaakt dat veel impact heeft gehad en dat steeds weer naar boven komt
  • Als je onzeker, somber of angstig bent als moeder
  • Als je niet lekker in je vel zit en niet precies weet hoe dit komt

Wil je graag in contact komen met Wendy?