Afspraak maken: 0492 – 53 28 00

Zwangerschaps begeleiding voor de wijk Brandevoort

In 2021 werden er volgens onze statistieken 11 baby’s per 1.000 inwoners geboren in de wijk Brandevoort. Het is een jonge wijk met veel jonge mensen. Mensen die stuk voor stuk het beste willen voor hun toekomstige kindje. Ben jij zwanger en wil je dat samen met je partner ook? Verloskundige Groepspraktijk Helmond staat je graag vakkundig bij met zwangerschapsbegeleiding.

Zwangerschap is voor de meesten iets moois. Maar het is ook spannend en bovendien van groot belang dat jouw gezondheid en die van je kindje goed worden gemonitord. Zwanger zijn is een hele belevenis, ook voor jouw partner. En gedurende die periode komt alles ogenschijnlijk ook nog eens harder en emotioneler binnen dan ooit. Wij zijn er om jou te begeleiden en om er alles aan te doen om dit tot een onvergetelijke en fijne ervaring te maken.

24/7

Je kunt ons 24 uur per dag bereiken, 7 dagen per week

Dagelijks spreekuur

Wij hebben dagelijks spreekuur, inclusief avondspreekuur!

Enthousiast team

Drie enthousiaste verloskundigen, met opgeteld bijna meer dan 65 jaar werkervaring!

Echo's & Bloedafname

Deze doen wij zelf… dus je hoeft hiervoor niet extra naar het ziekenhuis!

Wij begeleiden je bij je zwangerschap in Brandevoort

Als rasechte Helmondse dames kennen wij onze wegen door heel de stad en zijn wij ook in Brandevoort goed bekend. Wij beschikken dan ook over meerdere locaties waarop je voor zwangerschaps begeleiding bij ons terecht kunt. Vanzelfsprekend zijn wij dicht in de buurt gevestigd.

Woon je in Brandevoort dan kun je bij ons terecht aan de Cortenbachstraat 70 in Helmond West, slechts 2 kilometer van jouw woonplek. Daarnaast beschikken wij over een locatie aan de Dorpsstraat in Stiphout. Wij hebben dagelijks spreekuur, ook in de avond. Wij zijn dus heel flexibel en dat is zeker handig wanneer jij en je partner overdag een drukke baan hebben.

Wij bieden ook mogelijkheden voor centering pregnancy

Wellicht heb je al eens gehoord van centering pregnancy. Dat is een nieuwe vorm van prenatale zorg waarvan de oorsprong, hoe kan het ook anders, ligt in Amerika. Hierin worden zwangerschapscontroles en een zwangerschapscursus gecombineerd tijdens groepscontroles waaraan meerdere zwangere dames deelnemen. De groep deelt het proces van zwangerschapsbegeleiding intensief met elkaar, wat leidt tot het uitwisselen van ervaringen maar ook tot verbreding van het netwerk van iedere individuele deelnemer.

Ben je zwanger en deel je dit proces graag met gelijkgestemden? Ben je niet bang om je ‘bloot’ te geven? Dan is centering pregnancy in groepsverband misschien wel wat van jou in Brandevoort.

Vanzelfsprekend bieden wij van Verloskundige Groepspraktijk Helmond ook individuele begeleiding aan. Weet je niet wat voor jou het beste past? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.