Afspraak maken: 0492 – 53 28 00

Verloskundige praktijk in Mierlo-Hout

Als je op zoek bent naar een vertrouwde en warme omgeving voor jouw zwangerschapszorg, dan zit je goed bij Verloskundigen Groepspraktijk Helmond, gevestigd in de wijk Mierlo-Hout. Deze verloskundige praktijk in Mierlo-Hout is niet zomaar een plek waar je heen gaat voor controles en echo’s; het is een plek waar je wordt omarmd door een team van professionals die jouw zwangerschap net zo uniek behandelen als jij bent.

Of je nu voor het eerst moeder wordt of al ervaring hebt, ons team staat klaar om jou te ondersteunen met persoonlijke zorg en aandacht. We nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en zorgen ervoor dat je je volledig op je gemak voelt.

24/7

Je kunt ons 24 uur per dag bereiken, 7 dagen per week

Dagelijks spreekuur

Wij hebben dagelijks spreekuur, inclusief avondspreekuur!

Enthousiast team

Drie enthousiaste verloskundigen, met opgeteld bijna meer dan 65 jaar werkervaring!

Echo's & Bloedafname

Deze doen wij zelf… dus je hoeft hiervoor niet extra naar het ziekenhuis!

Persoonlijke zorg voor jouw bevalling

Wat onze verloskundige praktijk in Mierlo-Hout bijzonder maakt, is onze benadering van persoonlijke zorg. We begrijpen als geen ander dat elke zwangerschap anders is en bieden daarom de zorg die nodig is. Van het begin tot het eind van je zwangerschap ben je in goede handen bij onze praktijk.

Of het nu gaat om prenatale controles, bevalling of nazorg, ons team zorgt ervoor dat je ervaring zo comfortabel en stressvrij mogelijk is. Ons doel is niet alleen om gezonde moeders en baby’s te zien, maar ook om ervoor te zorgen dat je deze bijzondere tijd in je leven met vertrouwen en geluk ervaart.

spreekuur verloskundigen

Jouw lokale verloskunde praktijk in Mierlo-Hout

Kiezen voor een lokale verloskundige praktijk heeft veel voordelen. Niet alleen ben je verzekerd van zorg dichtbij huis, maar je bouwt ook een vertrouwensband op met de verloskundigen in jouw eigen gemeenschap. Onze verloskunde praktijk in Mierlo-Hout is meer dan een team van zorgverleners; we worden een deel van je leven gedurende de maanden dat je naar de komst van je kindje toewerkt. Dit zorgt voor een unieke ervaring waarbij je je gesteund voelt door professionals die jou en je gezin echt kennen. Bovendien, door te kiezen voor deze lokale praktijk, draag je bij aan de gemeenschap van Mierlo-Hout en versterk je de banden binnen de wijk. Het is bijzonder om te weten dat de mensen die je tegenkomt op straat, deel uitmaken van dezelfde zorgzame gemeenschap rondom de verloskundige praktijk.

In de Verloskundigen Groepspraktijk Helmond vind je dus niet alleen deskundige zorg, maar ook een warme gemeenschap die je ondersteunt op weg naar het moederschap. Met een focus op persoonlijke zorg en de voordelen van een lokale verloskundige, biedt deze verloskunde praktijk in Mierlo-Hout alles wat je nodig hebt om deze bijzondere tijd in je leven zo goed mogelijk door te komen.