Afspraak maken: 0492 – 53 28 00

Lynn Janssen

Verloskundige

Ik ben geboren in Helmond maar getogen in Vlierden. In 2022 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Academie voor Verloskunde in Maastricht en ben ik direct mogen starten met werken in deze praktijk. Voordat ik aan de opleiding tot verloskundige begon heb ik eerst de opleiding verpleegkunde gedaan. Al snel wist ik dat ik nog een vervolgstudie wilde gaan doen. Lang heb ik getwijfeld tussen eerste hulp, intensive care of verloskunde. Maar tijdens mijn afstudeerstage op de kraamafdeling en verloskamers van het Elkerliek Ziekenhuis wist ik het zeker; ik wilde verloskundige worden! Tot op de dag van vandaag heb ik hier geen seconde spijt van gehad en vind ik het heerlijk om iedere dag aan het werk te gaan!

Ik ben een nuchtere verloskundige die houd van open en eerlijke communicatie. Iedereen beleeft de zwangerschap op zijn eigen manier, geen dag is hetzelfde in de verloskunde en dat is nu juist wat het zo leuk maakt!

Ik word blij van een Bossche bol en  van een prachtige bevalling natuurlijk! Minder blij word ik van flitspalen en sneeuw. Ik vind het leuk om jullie te leren kennen en met jullie dit bijzondere avontuur aan te gaan!