Afspraak maken: 0492 – 53 28 00

Kraamzorg regelen in Helmond

Kraamzorg regelen kan ingewikkeld zijn, zeker als je net een ouder bent geworden. Wij van verloskunde Helmond helpen je graag in dit nieuwe avontuur. Onze ervaren verloskunde praktijk staat klaar om je te begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd. We begrijpen dat elke zwangerschap uniek is en bieden zorg op maat om aan jouw individuele behoeften te voldoen.

24/7

Je kunt ons 24 uur per dag bereiken, 7 dagen per week

Dagelijks spreekuur

Wij hebben dagelijks spreekuur, inclusief avondspreekuur!

Enthousiast team

Drie enthousiaste verloskundigen, met opgeteld bijna meer dan 65 jaar werkervaring!

Echo's & Bloedafname

Deze doen wij zelf… dus je hoeft hiervoor niet extra naar het ziekenhuis!

Deskundige Begeleiding van Zwangerschap tot Kraamtijd

Onze verloskundigen in Helmond zijn er om je te ondersteunen en te adviseren gedurende je hele zwangerschap. Of het nu gaat om prenatale controles, echo’s of het voorbereiden op de bevalling, we zijn er om al je vragen te beantwoorden en je gerust te stellen. We willen dat je vol vertrouwen deze bijzondere reis kunt beleven.

Na de bevalling begint er een nieuwe fase in je leven, namelijk de kraamtijd. Het regelen van kraamzorg is essentieel om deze periode soepel te laten verlopen. Bij onze Verloskunde Praktijk in Helmond staan we klaar om je te ondersteunen bij het regelen van professionele kraamzorg die aansluit bij jouw behoeften. We begrijpen dat elk gezin uniek is, daarom bieden we zowel groepskraamzorg als persoonlijke 1-op-1 kraamzorg.

Individuele Kraamzorg in Helmond: Alle Aandacht voor Jou en je Baby

Kies je voor 1-op-1 kraamzorg, dan kun je rekenen op de volledige aandacht en zorg die jij en je baby verdienen. Onze ervaren kraamverzorgenden zijn er speciaal voor jou om je te ondersteunen bij de verzorging van je baby, het geven van borstvoeding, en om jou te helpen herstellen na de bevalling. We streven ernaar een vertrouwensband met je op te bouwen en ervoor te zorgen dat je een ontspannen kraamtijd beleeft.

Bij Verloskundigen Helmond begrijpen we de unieke behoeften van aanstaande moeders en bieden we hoogwaardige verloskundige zorg en kraamzorg op maat. Of je nu op zoek bent naar verloskundige begeleiding of persoonlijke 1-op-1 kraamzorg, wij staan klaar om jou en je baby de best mogelijke start te geven. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.