Afspraak maken: 0492 – 53 28 00

Kraamzorg Informatie en Verloskundige Zorg in Helmond

Wanneer het moment van de bevalling nadert, is het cruciaal om goed geïnformeerd te zijn over kraamzorg en verloskundige zorg. In Helmond en de nabije omgeving ben je bij onze verloskundigenpraktijk aan het juiste adres voor deskundige begeleiding en waardevolle informatie gedurende je zwangerschap en bevalling.

Het ontvangen van de juiste kraamzorginformatie is essentieel om goed voorbereid te zijn op de komst van je baby. Onze ervaren verloskundigen in Helmond verstrekken uitgebreide informatie over wat je kunt verwachten tijdens de kraamtijd. We beantwoorden al je vragen en bespreken onderwerpen zoals borstvoeding, postpartum zorg en babyverzorging. Met de juiste kennis kun je met vertrouwen en rust de bevalling tegemoetzien.

24/7

Je kunt ons 24 uur per dag bereiken, 7 dagen per week

Dagelijks spreekuur

Wij hebben dagelijks spreekuur, inclusief avondspreekuur!

Enthousiast team

Drie enthousiaste verloskundigen, met opgeteld bijna meer dan 65 jaar werkervaring!

Echo's & Bloedafname

Deze doen wij zelf… dus je hoeft hiervoor niet extra naar het ziekenhuis!

Persoonlijke en Lokale Zorg

Onze verloskundigen in Helmond begrijpen dat de periode na de bevalling een cruciale fase is voor jou en je baby. Daarom bieden we uitgebreide postpartum zorg om ervoor te zorgen dat je een gezonde start maakt in het ouderschap. We begeleiden je bij herstel na de bevalling en staan klaar om al je vragen en zorgen aan te pakken. Of het nu gaat om het omgaan met postpartum symptomen of het plannen van de juiste zorg voor je pasgeboren baby, ons team is er voor jou.

 Bij Verloskundigenpraktijk Helmond gaan we verder dan alleen prenatale zorg. We bieden deskundige begeleiding en advies voor borstvoeding, een belangrijk aspect van de zorg voor jou en je baby. Onze ervaren verloskundigen zullen je informeren over de voordelen van borstvoeding, tips geven voor een succesvolle borstvoedingservaring en eventuele zorgen bespreken die je hebt. We willen dat je met vertrouwen en comfort borstvoeding kunt geven, en we staan klaar om je te ondersteunen bij dit mooie aspect van het ouderschap.

Verloskundige Bezoek: Jouw Partner in Gezond Ouderschap

Tijdens je zwangerschap is het van groot belang om regelmatig een verloskundige te raadplegen. Onze verloskundigen in Helmond hechten veel waarde aan deze afspraken om de gezondheid en het welzijn van jou en je baby te waarborgen. Tijdens deze bezoeken wordt niet alleen medische zorg verleend, maar ook persoonlijke aandacht besteed aan jouw specifieke behoeften en vragen.

Bij onze verloskundigenpraktijk in Helmond begrijpen we dat zwangerschap en bevalling levensveranderingen gebeurtenissen zijn. Of je nu op zoek bent naar kraamzorg informatie, een verloskundige in de buurt, verloskundige advies of gewoon professionele begeleiding, wij zijn hier om je te helpen. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen bij een zorgeloze en gezonde zwangerschap en bevalling.