Afspraak maken: 0492 – 53 28 00

Jouw verloskundigenpraktijk nabij Stiphout

Bij Verloskundigen Groepspraktijk Helmond, dé verloskundigepraktijk nabij Stiphout, doen wij er alles aan om jouw zwangerschap, bevalling en kraambed zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zwanger zijn is een bijzondere tijd vol emoties, en wij begrijpen dat er naast vreugde ook onzekerheden kunnen zijn. Ons team bestaat uit bevlogen verloskundigen die, naast hun deskundigheid, bekend staan om hun nuchtere en meelevende aanpak. Wij zijn allemaal geboren in Helmond, dus we kennen de stad op ons duimpje en kunnen je op alle mogelijke manieren bijstaan.

Onze verloskundigenpraktijk in Stiphout heeft een enthousiast team verloskundigen met samen meer dan 65 jaar ervaring. Dit betekent dat je kunt rekenen op veel expertise en persoonlijke begeleiding. Of je nu voor de eerste keer zwanger bent of al eerder bevallen bent, wij staan klaar om je met raad en daad bij te staan. We vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in de begeleiding die je krijgt. Daarom staan we altijd open voor vragen en luisteren we naar jouw wensen en behoeften.

24/7

Je kunt ons 24 uur per dag bereiken, 7 dagen per week

Dagelijks spreekuur

Wij hebben dagelijks spreekuur, inclusief avondspreekuur!

Enthousiast team

Drie enthousiaste verloskundigen, met opgeteld bijna meer dan 65 jaar werkervaring!

Echo's & Bloedafname

Deze doen wij zelf… dus je hoeft hiervoor niet extra naar het ziekenhuis!

Bereikbaarheid en gemak

Bij Verloskundigen Groepspraktijk Helmond zijn we er voor jou, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit betekent dat je ons altijd kunt bereiken, wat er ook gebeurt. Heb je een dringende vraag of maak je je zorgen, dan kun je ons dag en nacht bellen. We begrijpen dat een zwangerschap niet alleen overdag plaatsvindt en dat er ook ‘s nachts dingen kunnen spelen. Daarom is onze verloskundigepraktijk in Stiphout altijd beschikbaar om je te ondersteunen.

Daarnaast hebben we dagelijks spreekuur, inclusief een avondspreekuur. Dit is ideaal voor werkende ouders of voor degenen die overdag andere verplichtingen hebben. Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn, zodat iedereen de kans krijgt om langs te komen wanneer het hen uitkomt. Onze praktijk biedt ook echo’s en bloedafnames aan, zodat je niet extra naar het ziekenhuis hoeft. Dit maakt het proces een stuk eenvoudiger en minder stressvol voor jou.

Nacontrole Kyara

Een ervaren en betrokken team

Ons team van verloskundigen is niet alleen deskundig, maar ook heel betrokken. Wij nemen de tijd voor iedere zwangere en zorgen ervoor dat je je gehoord en begrepen voelt. In onze verloskundigenpraktijk nabij Stiphout draait alles om persoonlijke aandacht en een warm welkom. Iedere zwangerschap is uniek, en wij passen onze zorg aan jouw specifieke situatie aan. Of je nu extra ondersteuning nodig hebt vanwege medische redenen of gewoon behoefte hebt aan een luisterend oor, wij zijn er voor je.

Bij Verloskundigen Groepspraktijk Helmond geloven we in een aanpak die verder gaat dan alleen de medische kant van de zwangerschap. We bieden ook emotionele en praktische steun. We staan klaar om je te helpen bij het maken van belangrijke beslissingen en geven advies over alles wat met zwangerschap en bevalling te maken heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat er allemaal bij komt kijken en hoe we je het beste kunnen ondersteunen.

Dus als je op zoek bent naar een verloskundigenpraktijk in Stiphout waar je je echt thuis voelt en waar deskundige, nuchtere en meelevende verloskundigen werken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kijken ernaar uit om deze bijzondere reis samen met jou te maken en je te begeleiden naar een mooie bevalling en een goede start van het kraambed.