Afspraak maken: 0492 – 53 28 00

De voordelen van onze verloskundigenpraktijk voor jou in Brandevoort

Verloskundige Groeps Praktijk Helmond is er voor jou, je partner en natuurlijk je toekomstige kindje. Zwangerschap is een hele belevenis. Er gebeurt veel met een koppel dat een kindje verwacht. Wij hebben ervaring met alle aspecten die hiermee te maken hebben, zowel op medisch, fysiek als mentaal vlak. Dat stelt gerust!

Wij zijn een lokale verloskunde praktijk, volledig gericht op zwangerschapsbegeleiding in Helmond en dus ook voor jou in Brandevoort. Bijna al onze verloskundigen zijn zelf geboren en getogen in Helmond en kennen in jouw stad dus alle wegen letterlijk en figuurlijk.

24/7

Je kunt ons 24 uur per dag bereiken, 7 dagen per week

Dagelijks spreekuur

Wij hebben dagelijks spreekuur, inclusief avondspreekuur!

Enthousiast team

Drie enthousiaste verloskundigen, met opgeteld bijna meer dan 65 jaar werkervaring!

Echo's & Bloedafname

Deze doen wij zelf… dus je hoeft hiervoor niet extra naar het ziekenhuis!

De locaties van onze verloskundige praktijk

De fase van zwangerschap, daar wil je natuurlijk het liefst fluitend doorheen gaan. In veel gevallen kan dat ook en is er geen sprake van complicaties. Onze medische controles dragen daaraan bij. Praktisch gezien is het in elk geval al heel handig dat je bij ons op meerdere locaties vanuit Brandevoort terechtkunt. Onze locaties in Stiphout en Helmond West zijn direct bij jou in de buurt gevestigd. Werk of woon je bijvoorbeeld aan de Oostkant van Helmond, dan is het ook mogelijk om een afspraak te maken in de wijk Rijpelberg. Op die manier kost het bijwonen van een sessie in onze verloskundige praktijk jou geen enkele moeite.

Wat wij doen

Wist je dat er in 2021 in Brandevoort meer dan 10 kinderen per 1.000 inwoners werden geboren? En dit jaar behoor jij tot die gelukkige groep. In onze verloskundigenpraktijk begeleiden we je in iedere fase van je zwangerschap intensief. We voeren fysieke controles uit, echo’s en luisteren naar wat jij te zeggen hebt. We bereiden je voor op de bevalling en in geval van eventuele complicaties verwijzen we je door of treffen we voorzorgsmaatregelen.

Ben je vanuit elders in Nederland, of wellicht zelfs vanuit een ander land in Brandevoort komen wonen, bijvoorbeeld voor je werk in de Brainportregio? Wellicht beschik je dan (nog) niet over een breed netwerk dat jou opvangt en helpt tijdens en na je zwangerschap. Wil je toch je ervaringen kunnen delen met gelijkgestemden, dan kun je in onze verloskunde praktijk terecht voor groepsgewijze centering pregnancy. Wat dat precies is? Vraag ons er gerust naar.